products

Παράθυρα 10 υπέρ λογισμικού κώδικας λογισμικού συστημάτων PC αδειών βασικός για το PC ταμπλετών lap-top PC

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ηνωμένες Πολιτείες
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Microsoft Windows 10 υπέρ
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμ
Τιμή: Negotiable
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, PayPal
Λεπτομερής ενημέρωση
Γλώσσα: Πολυγλωσσικός Τύπος: Λειτουργικό σύστημα
καθεστώς του προϊόντος: Σε Απόθεμα OS: Windows10 υπέρ, Win10 υπέρ
Τύπος έκδοσης: Microsoft Windows 10 υπέρ 32/64-κομμάτι αδειών Εφαρμόσιμος: Υπολογιστής γραφείου, PC ταμπλετών, lap-top
RAM: 1 ΜΒ για τριανταδυάμπιτο, 2 ΜΒ για εξηντατετράμπιτο Σκληρός δίσκος: ≥ 32 ΜΒ
Υψηλό φως:

license key code

,

pc system software


Περιγραφή προϊόντων

Παράθυρα 10 υπέρ λογισμικού κώδικας λογισμικού συστημάτων PC αδειών βασικός για το PC ταμπλετών lap-top PC

 

Αυτά τα παράθυρα 10 υπέρ προϊόν περιέχουν αυτό το ακόλουθο περιεχόμενο:

 

-- Microsoft Windows 10 υπέρ βασικός κώδικας Χ 1 αδειών cOem

 

α). Το κλειδί είναι ολοκαίνουργιο και δεν έχει ενεργοποιηθεί ΠΟΤΕ σε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε εγκαταστάσεις

 

β). Το γνήσιο και μη καταγεγραμμένο κλειδί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιουσδήποτε lap-top και υπολογιστές εφ' όσον οι εγκαταστάσεις είναι ικανές για να εγκαταστήσουν και να τρέξουν τα παράθυρα 10

 

γ). Το κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε:

 

1. DIY/unbranded lap-top και υπολογιστής

 

2. Νέο lap-top & υπολογιστής χωρίς σύστημα λειτουργίας ή lap-top & υπολογιστής με το νέο σκληρό δίσκο (που δεν έχει κανένα σύστημα λειτουργίας)

 

3. Αφαιρέστε τη προηγούμενη έκδοση

 

4. Και τριανταδυάμπιτο και εξηντατετράμπιτο σύστημα

 

δ). Το κλειδί ισχύει για τις πολυ γλώσσες: Αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, κ.λπ.

 

 

Απαιτήσεις συστημάτων για τα παράθυρα 10
Επεξεργαστής 1 gigahertz το (GHz) ή γρηγορότερο συμβατό επεξεργαστής ή σύστημα σε ένα τσιπ (SOC)
RAM 1 gigabyte το (GB) για τριανταδυάμπιτο ή 2 ΜΒ για εξηντατετράμπιτο
Σκληρό μέγεθος κίνησης 32GB ή μεγαλύτερος σκληρός δίσκος
Κάρτα γραφικών Συμβατό σύστημα με DirectX 9 ή αργότερα με τον οδηγό WDDM 1,0
Επίδειξη 800x600 ψήφισμα οθόνης ή υψηλότερος
Σύνδεση στο Διαδίκτυο Η συνδετικότητα Διαδικτύου είναι απαραίτητη για να εκτελέσει τις αναπροσαρμογές και για να εκμεταλλευτεί μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Τα παράθυρα 10 υπέρ στον τρόπο του S, τα παράθυρα 10 υπέρ εκπαίδευση στον τρόπο του S, τα παράθυρα 10 εκπαίδευση στον τρόπο του S, και τα παράθυρα 10 επιχείρηση στον τρόπο του S απαιτούν μια σύνδεση στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της αρχικής οργάνωσης συσκευών (από την εμπειρία κιβωτίων ή OOBE), καθώς επίσης και είτε ένας απολογισμός της Microsoft (MSA) είτε κυανός απολογισμός του (AAD) καταλόγου δραστηριότητας. Η αλλαγή μιας συσκευής από τα παράθυρα 10 στον τρόπο του S απαιτεί επίσης τη συνδετικότητα Διαδικτύου

 

 

Ποιος είναι ο διαφορετικός μεταξύ των παραθύρων 10 σπίτι και των παραθύρων 10 υπέρ;

 

Εδώ είναι

 

Ασφάλεια παραθύρων
Τα παράθυρα 10 αλλάζουν το παιχνίδι για την ασφάλεια με την προστασία των ταυτοτήτων, των συσκευών, και των πληροφοριών χρηστών με μια περιεκτική λύση που οδηγείται από τη νοημοσύνη που μόνο η Microsoft προσφέρει.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Παράθυρα 10 σπίτι Παράθυρα 10 υπέρ

 

Παράθυρα γειά σου

 

Χρησιμοποιώντας την του προσώπου αναγνώριση, ένα δακτυλικό αποτύπωμα, ή την ΚΑΡΦΙΤΣΑ, τα παράθυρα γειά σου είναι ένας γρήγορος, ασφαλής, και κωδικός πρόσβασης-ελεύθερος τρόπος να ξεκλειδωθούν οι συμβατές συσκευές παραθύρων σας.

 

 

Κρυπτογράφηση συσκευών

 

Η κρυπτογράφηση συσκευών είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα των συσκευών παραθύρων και οι βοήθειες προστατεύουν τα στοιχεία σας με την κρυπτογράφηση τους. Εάν ανοίξετε την κρυπτογράφηση συσκευών, μόνο τα εξουσιοδοτημένα άτομα θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στη συσκευή και τα στοιχεία σας.

 

 

Προστασία αντιπυρικών ζωνών και δικτύων

 

Η συσκευή παραθύρων σας έρχεται με τις περιεκτικές, ενσωματωμένες ιδιότητες ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας αντιπυρικών ζωνών και Διαδικτύου να βοηθήσει την προστασία ενάντια στους ιούς, malware, και ransomware.

 

Προστασία Διαδικτύου


App & μηχανών αναζήτησης ο έλεγχος στην ασφάλεια παραθύρων παρέχει τις τοποθετήσεις για το Windows Defender SmartScreen, ποιες βοήθειες προστατεύουν τη συσκευή σας από τα ενδεχομένως επικίνδυνα apps, αρχεία, ιστοχώροι, και μεταφορτώνει.

 

Γονικοί έλεγχοι/προστασία


Διαχειριστείτε το χρόνο οθόνης, πρόσβαση ορίου στο ώριμο περιεχόμενο, ελέγξτε τις σε απευθείας σύνδεση αγορές όταν συνδέετε τους απολογισμούς της Microsoft της οικογένειάς σας, και ο έλεγχος για να σιγουρευτεί τις οικογενειακές συσκευές είναι ασφαλής και ενημερωμένος.

 

 

Εξασφαλίστε την μπότα


Εξασφαλίστε οι βοήθειες ότι μποτών αποτρέπουν τις κακόβουλες εφαρμογές λογισμικού και τα αναρμόδια λειτουργικά συστήματα από τη φόρτωση κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ξεκινήματος συστημάτων.

 

 

Κρυπτογράφηση συσκευών BitLocker


Εάν η συσκευή σας χάνεται ή κλέβεται, BitLocker και BitLocker για να πάνε βάζουν όλα στο lockdown, έτσι κανένας δεν μπορεί αλλιώς να έχει πρόσβαση στα συστήματα ή τα στοιχεία σας.

 

 

 

Προστασία το (WIP) πληροφοριών παραθύρων


WIP βοηθά να προστατεύσει από τα πιθανά στοιχεία τη διαρροή χωρίς ειδάλλως να παρεμποδίσει την εμπειρία υπαλλήλων. WIP βοηθά επίσης να προστατεύσει την επιχείρηση apps και τα στοιχεία από τις τυχαίες διαρροές στοιχείων στις επιχείρηση-κύριες συσκευές και τις προσωπικές συσκευές που οι υπάλληλοι φέρνουν για να λειτουργήσουν, χωρίς απαίτηση των αλλαγών στο περιβάλλον σας ή άλλα apps.

 

 

 

Αντιιός του Windows Defender


Ο αντιιός του Windows Defender χρησιμοποιεί τη δύναμη του σύννεφου, της ευρείας οπτικής, της εκμάθησης μηχανών, και της ανάλυσης συμπεριφοράς να προστατεύονται οι συσκευές σας από την ανάδυση, περίπλοκες απειλές.

 

 

 

 

Βασικές αρχές παραθύρων
Τα παράθυρα 10 έρχονται με τις αυτόματες αναπροσαρμογές που επιτρέπονται, το οποίο σημαίνει ότι παίρνετε όλα τα πιό πρόσφατα χαρακτηριστικά γνωρίσματα χωρίς πρόσθετα έξοδα.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Παράθυρα 10 σπίτι Παράθυρα 10 υπέρ

 

Ψηφιακή μάνδρα & αφή


Πάρτε τις σημειώσεις, πλοηγήστε, σύρετε, doodle, εκδώστε, και δημιουργήστε. Βελτιώστε τι κάνετε με μια ψηφιακή μάνδρα.

 

 

Άκρη της Microsoft


Πάρτε τη γρηγορότερα κοιτάζοντας βιαστικά και καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας στις συσκευές σας με την άκρη της Microsoft, η μηχανή αναζήτησης που χτίζεται για τα παράθυρα 10.

 

 

Cortana


Όλος που πρέπει να κάνετε είναι ρωτά Cortana. Ο ψηφιακός βοηθός σας στα PC και τις κινητές συσκευές μπορεί να σχεδιάσει μια συνεδρίαση, να σας πει πότε είναι χρόνος να φύγει για έναν διορισμό, ή να ελεγχθεί ο καιρός, οι ειδήσεις, και η κυκλοφορία.

 

 

Τρόπος αποταμιευτών μπαταριών


Επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής μπαταρίας με τον περιορισμό των ανακοινώσεων δραστηριότητας και ώθησης υποβάθρου.

 

 

Κινητός


Πάρτε τη στιγμιαία πρόσβαση στα κείμενα και τις φωτογραφίες του αρρενωπού τηλεφώνου σας στο PC σας, ή συνδέστε το iPhone σας για την άνευ ραφής εμπειρία ξεφυλλίσματος, ημερολογίων και app.

 

 

Φωνή


Ελεύθερος επάνω χρόνος και τα χέρια σας με την ομιλία στον υπολογιστή σας. Πάρτε τις πληροφορίες και τις υπενθυμίσεις ή ακούστε τη μουσική και διαχειριστείτε τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και το ημερολόγιό σας

 

 

 

 

Διοίκηση επιχειρήσεων και επέκταση
Η ενσωματωμένα ασφάλεια, η παραγωγικότητα, και τα διοικητικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα σας κερδίζουν χρόνο, χρήματα, και παρενόχληση.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Παράθυρα 10 σπίτι Παράθυρα 10 υπέρ

 

Κινητή διαχείριση συσκευών

Τα παράθυρα 10 κινητή διαχείριση το (MDM) συσκευών παρέχουν μια εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές διοικητικές διαδικασίες PC: μπορείτε μετάβαση να καλύψετε τη βασισμένη διαχείριση στο ρυθμό σας

 

 

 

Πολιτική ομάδας

Διαχειριστείτε τα PC, τους απολογισμούς χρηστών, και τις ομάδες, και πάρτε την εύκολη πρόσβαση στα αρχεία και τους εκτυπωτές όταν ζευγαρώνετε τα παράθυρα 10 υπέρ με τον κεντρικό υπολογιστή παραθύρων. Μπορείτε ακόμη και να καθορίσετε τις συγκεκριμένες πολιτικές ασφάλειας και δικτύωσης για τους χρήστες και τις συσκευές σας.

 

 

 

Επιχειρηματικό κράτος που περιπλανάται με κυανό

Διαθέσιμη σε οποιαδήποτε οργάνωση με μια κυανή άδεια του (EMS) κινητικότητας ασφαλίστρου ή επιχείρησης ΑΓΓΕΛΙΩΝ + ασφάλειας, η περιπλάνηση επιχειρηματικού κράτους παρέχει στους χρήστες μια ενοποιημένη εμπειρία στις συσκευές παραθύρων τους και μειώνει το χρόνο που απαιτείται για τη διαμόρφωση μιας νέας συσκευής.

 

 

 

Κατάστημα της Microsoft για την επιχείρηση

 

Μια θέση σας που βρίσκει, που διαχειρίζεται, και που διανέμει apps στα παράθυρα 10 συσκευές στον όγκο.

 

 

 

Ορισμένη πρόσβαση

Με την ορισμένη πρόσβαση, τα παράθυρα 10 υπέρ συσκευές τρέχουν τις διαφορετικές εφαρμογές ανάλογα με το χρήστη και κρατούν τις μεμονωμένες ταυτότητες χωριστές και εξασφαλισμένες.

 

 

 

Δυναμικό φοuρνητuρε

Με το δυναμικό φοuρνητuρε μπορείτε να πάρετε ένα νέο PC από το κιβώτιο, να το ανοίξετε, και να το μετασχηματίσετε σε μια παραγωγική συσκευή οργάνωσης, με τον ελάχιστους χρόνο και την προσπάθεια.

 

 

 

Αναπροσαρμογή παραθύρων για την επιχείρηση

Η αναπροσαρμογή παραθύρων για την επιχείρηση μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μειώσουν τις διοικητικές δαπάνες, να παρέχουν τον έλεγχο των επεκτάσεων αναπροσαρμογών, να επιτρέψουν την αποδοτικότερη παράδοση των αναπροσαρμογών, και να παρέχουν την πρόσβαση στις πιό πρόσφατες καινοτομίες από τη Microsoft.

 

 

Οργάνωση τρόπου περίπτερων

Διαμορφώστε μια συσκευή στον τρόπο περίπτερων με έναν πολύ απλό τρόπο. Μπορείτε να κάνετε αυτό τοπικά στη συσκευή ή μακρινά χρησιμοποίηση της κινητής διαχείρισης συσκευών.

 

 

 

Υποστήριξη για τον ενεργό κατάλογο

Η περιοχή ενώνει + πολιτική ομάδας: Το προσωπικό ΤΠ μπορεί εύκολα να διαχειριστεί τα PC, τους απολογισμούς χρηστών και τις ομάδες, πολιτικές ασφαλείας, και να πάρει την εύκολη πρόσβαση στα αρχεία και τους εκτυπωτές όταν ζευγαρώνετε τα παράθυρα 10 υπέρ με τον κεντρικό υπολογιστή παραθύρων. Μπορείτε ακόμη και να καθορίσετε τις συγκεκριμένες πολιτικές ασφάλειας και δικτύωσης για τους χρήστες και τις συσκευές σας.

 

 

 

Υποστήριξη για τον κυανό ενεργό κατάλογο

Οι υπάλληλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια ενιαία σύνδεση στα παράθυρα 10, το γραφείο 365, και άλλες υπηρεσίες της Microsoft, που κάνουν logons και τους κωδικούς πρόσβασης ευκολότερους να διαχειριστούν. Η κοινή σύνδεση λειτουργεί στα PC, τις ταμπλέτες, και τα τηλέφωνα με την ελάχιστη συμμετοχή ΤΠ.

 

 

 

 

Θελήστε να αγοράσετε άλλη έκδοση των παραθύρων 10;

 

Χτυπήστε κατωτέρω

 

 

Παράθυρα 10 βασικός κώδικας εγχώριου cOem

 

 

Παράθυρα 10 υπέρ για το βασικό κώδικα cOem τερματικών σταθμών

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager