products

Lap-top Microsoft Windows 10 PC κλειδί αδειών/παράθυρα 10 εγχώριο λιανικό κλειδί

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ηνωμένες Πολιτείες
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Microsoft Windows 10 υπέρ
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμ
Τιμή: Negotiable
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, PayPal
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα Προϊόντος: Microsoft Windows 10 υπέρ βασικός κώδικας αδειών cOem για Dell/HP, 32/64bit Γλώσσα: πολυ γλώσσα
Τύπος: Λειτουργικό σύστημα Προϊόντα Κατάσταση: Χρηματιστήριο
OS: Windows10 σπίτι, σπίτι Win10 Εφαρμόσιμος: Υπολογιστής γραφείου, PC ταμπλετών, lap-top
Σκληρό διάστημα Drive: Περισσότερο από 32 ΜΒ RAM: 1 ΜΒ για τριανταδυάμπιτο, 2 ΜΒ για εξηντατετράμπιτο
Υψηλό φως:

windows 10 pro installation key

,

microsoft office 2010 key code


Περιγραφή προϊόντων

Είναι τα παράθυρα που ξέρετε, μόνο καλύτερα

Τα παράθυρα 10 είναι τόσο εξοικειωμένα και εύχρηστος, θα αισθανθείτε όπως έναν εμπειρογνώμονα. Οι επιλογές έναρξης είναι πίσω σε μια επεκταθείσα μορφή, συν εμείς θα φέρουν πέρα από το σας που καρφώνονται apps και τις συμπάθειες έτσι είναι έτοιμες και περιμένοντας σας.

Ξεκινά και επαναλαμβάνει γρήγορα, έχει περισσότερη ενσωματωμένη ασφάλεια για να βοηθήσει να σας κρατήσει χρηματοκιβώτιο, και έχει ως σκοπό να εργαστεί με το λογισμικό και το υλικό που έχετε ήδη.

 Ο Ιστός που λειτουργεί τον τρόπο που κάνετε


Τα παράθυρα 10 έρχονται με την άκρη της Microsoft, μια ολοκαίνουργια μηχανή αναζήτησης που χτίζεται για να σας δώσει μια καλύτερη εμπειρία Ιστού. Γράψτε ή δακτυλογραφήστε τις σημειώσεις άμεσα ιστοσελίδας και τις μοιραστείτε με άλλες, διαβάστε τα σε απευθείας σύνδεση άρθρα χωρίς απόσπαση της προσοχής, και σώστε τη συμπάθειά σας διαβάζει για την πιό πρόσφατη πρόσβαση. Και με Cortana3 που επιτρέπεται, παίρνετε τη στιγμιαία πρόσβαση στις βασικές δράση-όπως κάνοντας επιφυλάξεις ή την ανάγνωση αναθεώρηση-χωρίς αναχώρηση της σελίδας που είστε.

 Πολυ-κάνοντας τις βοήθειες παίρνετε «γίνονται «γρηγορότεραΕύκολα σπάστε απότομα μέχρι τέσσερα apps σε ισχύ και δείτε όλους τους ανοικτούς στόχους κατά μια ενιαία άποψη. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τους εικονικούς υπολογιστές γραφείου όταν χρειάζεστε περισσότερο διάστημα ή θέλετε να ομαδοποιήσετε τα πράγματα από το πρόγραμμα.

 Το κατάστημα παραθύρων είναι το μιας στάσης κατάστημά σας

Εισάγοντας το νέο κατάστημα παραθύρων, μια ενοποιημένη εμπειρία αγορών σε κάθε παράθυρα 10 συσκευή. Κοιτάξτε βιαστικά το κατάστημα στο PC, την ταμπλέτα, ή το τηλέφωνό σας και αγοράστε εύκολα το μεγάλο ψηφιακό περιεχόμενο συμπεριλαμβανομένου apps, παιχνίδια, μουσική, οι κινηματογράφοι και η TV παρουσιάζουν.

 Είναι τα πιό προσωπικά παράθυρα ακόμα


Συναντήστε Cortana, ο αληθινά προσωπικός ψηφιακός βοηθός σαςΤο Cortana λειτουργεί πέρα από την ημέρα σας και τις συσκευές σας για να σας βοηθήσει να πάρετε τα πράγματα γίνοντα. Με να μάθει πιό με τον καιρό, Cortana γίνεται πιό προσωπικό και χρήσιμο σε σας. Το Cortana επίσης καλύτερο στις υπενθυμίσεις, παραδίδοντας τους τη σωστή στιγμή και η θέση έτσι εσείς ξεχνούν λιγότεροι και μπορούν να κάνουν περισσότερα.
Αλληλεπιδράστε με τη συσκευή σας εντούτοις θέλετε

Η αφή, τύπος, γράφει: η επιλογή είναι δικός σας έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ο, τιδήποτε καλύτερο εργασιών για αυτό που κάνετε.

 Η καλύτερη οθόνη είναι πάντα αυτή που είστε


Τα παράθυρα 10 επιτρέπουν στα apps σας για να κοιτάξουν και να λειτουργήσουν μεγάλο σε όλους τους τρόπους, σε όλες τις συσκευές. Σε 2 συσκευές -1, η οθόνη σας μπορεί να βελτιστοποιηθεί για να εργαστεί με την αφή ή το πληκτρολόγιο και το ποντίκι.

 Τα μεγάλα apps έρχονται πρότυπαΤα παράθυρα 10 έρχονται με τα μεγάλα ενσωματωμένα apps όπως τους χάρτες, τις φωτογραφίες, το ταχυδρομείο & το ημερολόγιο, τη μουσική, και το βίντεο. Και αυτά τα apps χρησιμοποιούν OneDrive για να υποστηρίξουν τις πληροφορίες και το συγχρονισμό σας χωρίς ραφή στα παράθυρά σας 10 συσκευές, έτσι δεν είστε ποτέ μακριά από αυτό που χρειάζεστε.

 

 

Lap-top Microsoft Windows 10 PC κλειδί αδειών/παράθυρα 10 εγχώριο λιανικό κλειδί

 

 

Προσοχή

 

 

α).  Το Microsoft Windows 10 υπέρ βασικός κώδικας αδειών cOem είναι ολοκαίνουργιο και δεν έχει ενεργοποιηθεί ΠΟΤΈ σε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε εγκαταστάσεις

 

β).  Το Microsoft Windows 10 υπέρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιουσδήποτε υπολογιστές και lap-top εφ' όσον αυτές οι συσκευές είναι ικανές για να εγκαταστήσουν και να τρέξουν τα παράθυρα 10

 

γ).     Το κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε:

 

    1.  DIY/unbranded lap-top και υπολογιστής

 

    2.  Νέο lap-top & υπολογιστής χωρίς σύστημα λειτουργίας ή lap-top & υπολογιστής με το νέο σκληρό δίσκο (που δεν έχει κανένα σύστημα λειτουργίας)

 

    3.  Αφαιρέστε τη προηγούμενη έκδοση

 

    4.  Και τριανταδυάμπιτο και εξηντατετράμπιτο σύστημα

 

δ).  Τα παράθυρα 10 ισχύουν και ο δύο για τις πολυ γλώσσες: Αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, κ.λπ.

 

 

Απαιτήσεις συστημάτων για τα παράθυρα 10 υπέρ

 

  • Επεξεργαστής: 1 gigahertz το (GHz) ή γρηγορότερα
  • RAM: 1 gigabyte το (GB) (τριανταδυάμπιτο) ή 2 ΜΒ (εξηντατετράμπιτα)
  • Ελεύθερο διάστημα σκληρών δίσκων: 20 ΜΒ
  • Κάρτα γραφικών: Microsoft DirectX 9 συσκευή γραφικής παράστασης με τον οδηγό WDDM
  • Ένας απολογισμός της Microsoft και μια πρόσβαση Διαδικτύου
  • Επίδειξη: 1024 X 600 ή ανωτέρω

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager