products

τα εξηντατετράμπιτα παράθυρα 8,1 υπέρ βασική βελτίωση προϊόντων cOem μεταφορτώνουν την πολυ γλώσσα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ηνωμένες Πολιτείες
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Microsoft Windows 8.1
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμ
Τιμή: Negotiable
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, PayPal
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα Προϊόντος: Microsoft Windows 8.1 Τύπος: Νέο κλειδί cOem
εφαρμογή: windwos 8,1 Γλώσσα: Πολυγλωσσικός
Προϊόν Tyep: Λειτουργικό σύστημα καθεστώς του προϊόντος: Σε Απόθεμα
Εφαρμόσιμος: Υπολογιστής γραφείου, lap-top, PC ταμπλετών Έκδοση OS: Παράθυρα 8,1 υπέρ 32/64bit
RAM: 1 ΜΒ για τριανταδυάμπιτο, 2 ΜΒ για εξηντατετράμπιτο Σκληρός δίσκος: 16 ΜΒ για τριανταδυάμπιτο, 20 ΜΒ για εξηντατετράμπιτο
Υψηλό φως:

microsoft 8.1 product key

,

windows 8.1 activation code


Περιγραφή προϊόντων

τα εξηντατετράμπιτα παράθυρα 8,1 υπέρ βασική βελτίωση προϊόντων cOem μεταφορτώνουν την πολυ γλώσσα

 

Αναπροσαρμογή:

 

Στις 8 Απριλίου 2014, η Microsoft απελευθέρωσε τα «παράθυρα 8,1 αναπροσαρμογή», η οποία περιέλαβε όλες τις αναπροσαρμογές παρελθόντος συν τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Παρουσιάστηκε από τη Microsoft τον αντιπρόεδρο Joe Belfiore στο κινητό παγκόσμιο συνέδριο στις 23 Φεβρουαρίου 2014, και εκτέθηκε λεπτομερώς πλήρως στη διάσκεψη κατασκευής της Microsoft στις 2 Απριλίου. Το Belfiore σημείωσε ότι η αναπροσαρμογή θα χαμήλωνε τις ελάχιστες απαιτήσεις συστημάτων για τα παράθυρα, έτσι μπορεί να εγκατασταθεί στις συσκευές με τόσο λίγα όπως 1 ΜΒ του RAM και 16 ΜΒ της αποθήκευσης. Αντίθετα από τα παράθυρα τα ίδια 8,1, αυτή η συσσωρευτική αναπροσαρμογή διανέμεται μέσω της αναπροσαρμογής παραθύρων, και πρέπει να εγκατασταθεί προκειμένου να παραληφθούν περαιτέρω μπαλώματα για τα παράθυρα 8,1.

Σε το 2014 χτίστε τη διάσκεψη, κατά τη διάρκεια Απριλίου, παρουσιασμένες περαιτέρω τις αλλαγές ενδιάμεσων με τον χρήστη του Terry της Microsoft Myerson για τα παράθυρα 8,1, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να τρεχτούν τα παράθυρα υπολογιστών γραφείου εσωτερικών μετρό-ύφους apps, και αναθεωρημένες επιλογές έναρξης, οι οποίες δημιουργούν έναν συμβιβασμό μεταξύ του σχεδίου επιλογών έναρξης που χρησιμοποιούνται από τα παράθυρα 7 και της οθόνης έναρξης, με το συνδυασμό της λίστας εφαρμογής στην πρώτη στήλη με ένα δευτερόλεπτο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί app επίδειξης στα κεραμίδια. Το Myerson δήλωσε ότι αυτές οι αλλαγές θα εμφανίζονταν σε μια μελλοντική αναπροσαρμογή, αλλά δεν διαμόρφωσε περαιτέρω. Η Microsoft παρουσίασε επίσης μια έννοια γνωστή ως «καθολικά παράθυρα apps», στα οποία ένας χρόνος εκτέλεσης παραθύρων app μπορεί να είναι στο τηλέφωνο 8,1 παραθύρων και Xbox ένα μοιραμένος ένα κοινό codebase. Ενώ δεν ενοποιεί εξ ολοκλήρου app των παραθύρων το οικοσύστημα με αυτό του τηλεφώνου παραθύρων, θα επιτρέψει στους υπεύθυνους για την ανάπτυξη για να συγχρονίσει τα στοιχεία μεταξύ των εκδόσεων app τους σε κάθε πλατφόρμα, και την πρόσβαση δεσμών στα παράθυρα, το τηλέφωνο παραθύρων, και Xbox ένα εκδόσεις app σε μια ενιαία αγορά.

Η Microsoft αρχικά ανήγγειλε ότι οι χρήστες που δεν εγκατέστησαν την αναπροσαρμογή δεν θα ελάμβαναν οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε αναπροσαρμογές μετά τις 13 Μαΐου 2014. Εντούτοις, τηρώντας αυτήν την προθεσμία αποδεδειγμένη προκλητική: Η δυνατότητα να επεκταθούν τα παράθυρα 8,1 αναπροσαρμογή μέσω των υπηρεσιών το (WSUS) αναπροσαρμογών κεντρικών υπολογιστών παραθύρων τέθηκε εκτός λειτουργίας αμέσως μετά από την απελευθέρωσή της μετά από την ανακάλυψη ενός ζωύφιου που έχει επιπτώσεις στη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί WSUS συνολικά σε ορισμένες διαμορφώσεις κεντρικών υπολογιστών. Η Microsoft καθόρισε αργότερα το ζήτημα αλλά οι χρήστες συνέχισαν να αναφέρουν ότι η αναπροσαρμογή μπορεί να αποτύχει να εγκαταστήσει. Η προσπάθεια της Microsoft να καθοριστεί το πρόβλημα ήταν ατελέσφορη, στο σημείο ότι η Microsoft ώθησε την προθεσμία υποστήριξης περαιτέρω την 30ή Ιουνίου 2014. Στις 16 Μαΐου, η Microsoft απελευθέρωσε τις πρόσθετες αναπροσαρμογές για να καθορίσει ένα πρόβλημα BSOD στην αναπροσαρμογή.

 

Διανομή:

 

Παράθυρα 8,1 αγορών της Microsoft ως «αναπροσαρμογή» για τα παράθυρα 8, βελτίωση που αποφεύγουν του όρου «. «Η πολιτική κύκλου της ζωής υποστήριξης της Microsoft μεταχειρίζεται τα παράθυρα 8,1 παρόμοια με τα προηγούμενα πακέτα υπηρεσιών των παραθύρων: Είναι μέρος των παραθύρων 8 κύκλος της ζωής υποστήριξης, και η αναβάθμιση στα παράθυρα 8,1 απαιτείται για να διατηρήσει την πρόσβαση στις αναπροσαρμογές υποστήριξης και παραθύρων μετά τις 12 Ιανουαρίου 2016.

Τα λιανικά και αντίγραφα cOem των παραθύρων 8, των παραθύρων 8 υπέρ, και των παραθύρων RT μπορούν να αναβαθμιστούν μέσω του καταστήματος παραθύρων δωρεάν. Εντούτοις, οι πελάτες αδειών όγκου, οι συνδρομητές TechNet ή MSDN και οι χρήστες των παραθύρων 8 επιχείρηση πρέπει να αποκτήσουν τα αυτόνομα μέσα εγκαταστάσεων για τα παράθυρα 8,1 και να εγκαταστήσουν μέσω της παραδοσιακής διαδικασίας οργάνωσης παραθύρων, είτε ως επιτόπου βελτίωση είτε καθαρός εγκαταστήστε. Αυτό απαιτεί τα παράθυρα 8,1 συγκεκριμένο κλειδί προϊόντων.

Η αναβάθμιση μέσω του καταστήματος παραθύρων απαιτεί κάθε μηχανή για να μεταφορτώσει μια συσκευασία βελτίωσης τόσο μεγάλη όπως 2-3.6 ΜΒ. Αντίθετα από τα παραδοσιακά πακέτα υπηρεσιών παραθύρων, ο αυτόνομος εφαρμοστής, που θα μπορούσε να μεταφορτωθεί μιά φορά και να εγκατασταθεί τόσο πολλοί χρόνοι όπως απαιτείται, απαιτεί τα παράθυρα 8,1 συγκεκριμένο κλειδί προϊόντων. Την 1η Ιουλίου 2014, η αναγνώριση των χρηστών δυσκολιών μπορεί να είχε μέσω της μεθόδου αναπροσαρμογών καταστημάτων παραθύρων, η Microsoft άρχισε να συγχρονίζει μέσα έναν αυτόματο μεταφορτώνει τη διαδικασία για τα παράθυρα 8,1.

Τα παράθυρα 8 επανεκδόθηκαν σε λιανικό ως παράθυρα 8,1 παράλληλα με τη σε απευθείας σύνδεση βελτίωση για εκείνους που δεν ήταν κύριοι αυτήν την περίοδο των παραθύρων 8 άδεια. Τα λιανικά αντίγραφα των παραθύρων 8,1 περιέχουν τις «πλήρεις» άδειες που μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε υπολογιστή, ανεξάρτητα από το υπάρχον λειτουργικό σύστημα τους, αντίθετα από τα παράθυρα 8 λιανικά αντίγραφα, τα οποία ήταν μόνο διαθέσιμα σε λιανικό με τις άδειες βελτίωσης. Η Microsoft δήλωσε ότι η αλλαγή ήταν σε απάντηση στον πελάτη ανατροφοδοτεί, και για να επιτρέψει περισσότερη ευελιξία για τους χρήστες. Η τιμολόγηση για τα λιανικά αντίγραφα των παραθύρων 8,1 παρέμεινε η ίδια.

Τα παράθυρα 8,1 με Bing είναι ένα μειώνω-κόστος SKU των παραθύρων 8,1 που εισήχθη από τη Microsoft το Μάιο του 2014 σε μια προσπάθεια να ενθαρρυνθεί περαιτέρω η παραγωγή των χαμηλού κόστους συσκευών παραθύρων, ενώ «οδηγώντας χρήση τελικών χρηστών των υπηρεσιών της Microsoft όπως Bing και OneDrive». Επιχορηγείται από τη μηχανή αναζήτησης Bing της Microsoft, η οποία τίθεται ως προεπιλογή μέσα στο Internet Explorer και δεν μπορεί από OEMs να αλλάξει. Εντούτοις, αυτός ο περιορισμός δεν ισχύει για τους τελικούς χρήστες, οι οποίοι μπορούν ακόμα να αλλάξουν τη μηχανή αναζήτησης προεπιλογής ελεύθερα. Είναι ειδάλλως και λειτουργικά ίδιος με την έκδοση βάσεων των παραθύρων 8,1.

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager