products

Πολυ γλώσσα Microsoft Windows 8,1 βασικός cOem κώδικα αδειών για τον υπολογιστή

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ηνωμένες Πολιτείες
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Microsoft Windows 8.1
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμ
Τιμή: Negotiable
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, PayPal
Λεπτομερής ενημέρωση
Γλώσσα: Πολυγλωσσικός Προϊόν Tyep: Λειτουργικό σύστημα
Εφαρμόσιμος: Υπολογιστής γραφείου, lap-top, PC ταμπλετών Έκδοση OS: Παράθυρα 8,1 32/64bit
RAM: 1 ΜΒ για τριανταδυάμπιτο, 2 ΜΒ για εξηντατετράμπιτο Σκληρός δίσκος: 16 ΜΒ για τριανταδυάμπιτο, 20 ΜΒ για εξηντατετράμπιτο
καθεστώς του προϊόντος: Σε Απόθεμα Τύπος: Νέο κλειδί cOem
Υψηλό φως:

microsoft 8.1 product key

,

windows 8.1 activation code


Περιγραφή προϊόντων

Microsoft Windows 8,1 περιγραφή προϊόντων

 

-- Microsoft Windows 8,1 βασικός κώδικας Χ 1 αδειών cOem

 

 

Τα παράθυρα 8,1 είναι ένα λειτουργικό σύστημα προσωπικών Η/Υ που παρήχθη από τη Microsoft και απελευθερώθηκε ως τμήμα της οικογένειας των WINDOWS NT των λειτουργικών συστημάτων. Απελευθερώθηκε να κατασκευάσει στις 27 Αυγούστου 2013, και έφθασε στη γενική διαθεσιμότητα στις 17 Οκτωβρίου 2013, για ένα έτος μετά από τη λιανική απελευθέρωση του προκατόχου του. Τα παράθυρα 8,1 παρέχηκαν ως ελεύθερη βελτίωση για τα λιανικά αντίγραφα των παραθύρων 8 και RT παραθύρων των χρηστών μέσω του καταστήματος παραθύρων.

 

Τα παράθυρα 8,1 έλαβαν τη θετικότερη υποδοχή από τα παράθυρα 8, με τους κριτικούς που εγκωμιάζουν την επεκταθείσα λειτουργία διαθέσιμη στα apps σε σύγκριση με 8, την ολοκλήρωση OneDrive του, μαζί με τα τσιμπήματα ενδιάμεσων με τον χρήστη του και την προσθήκη των επεκταθε'ντων σεμιναρίων για να ενεργοποιήσουν τα παράθυρα 8 διεπαφή. Παρά αυτές τις βελτιώσεις, τα παράθυρα 8,1 επικρίθηκαν ακόμα για την μη εξέταση όλων των παρεκκλίσεων των παραθύρων 8 (όπως ένα φτωχό επίπεδο ολοκλήρωσης μεταξύ του μετρό-ύφους apps και της διεπαφής υπολογιστών γραφείου), και τις πιθανές επιπτώσεις μυστικότητας της επεκταθείσας χρήσης των υπηρεσία online. Από το Σεπτέμβριο του 2019, 5,53% των παραδοσιακών PC που τρέχουν τα παράθυρα 8,1.

 

Microsoft Windows 8,1 προδιαγραφή προϊόντων

 

α). Το Microsoft Windows 8,1 κλειδί είναι ολοκαίνουργιο και δεν έχει ενεργοποιηθεί ΠΟΤΕ σε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε εγκαταστάσεις

 

β). Το Microsoft Windows 8,1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιουσδήποτε υπολογιστές και lap-top εφ' όσον αυτές οι συσκευές είναι ικανές για να εγκαταστήσουν και να τρέξουν τα παράθυρα 10

 

γ). Το κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε:

 

1. DIY/unbranded lap-top και υπολογιστής

 

2. Νέο lap-top & υπολογιστής χωρίς σύστημα λειτουργίας ή lap-top & υπολογιστής με το νέο σκληρό δίσκο (που δεν έχει κανένα σύστημα λειτουργίας)

 

3. Αφαιρέστε τη προηγούμενη έκδοση

 

4. Και τριανταδυάμπιτο και εξηντατετράμπιτο σύστημα

 

δ). Το κλειδί ισχύει για τις πολυ γλώσσες: Αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, κ.λπ.

 

 

Microsoft Windows 8,1 εφαρμογή

Υπηρεσία online και λειτουργία


Τα παράθυρα 8,1 προσθέτουν τη σφιχτότερη ολοκλήρωση με διάφορες Microsoft-κύριες υπηρεσίες. Το OneDrive (στο παρελθόν SkyDrive) είναι ενσωματωμένο στο επίπεδο συστημάτων στις τοποθετήσεις και τα αρχεία χρηστών συγχρονισμού. Τα αρχεία μεταφορτώνονται αυτόματα στο υπόβαθρο όταν προσεγγίζονται από το φάκελλο OneDrive του χρήστη, εκτός αν είναι χαρακτηρισμένα για να είναι διαθέσιμα off-$l*line. Από προεπιλογή, μόνο τα μεταδεδομένα αρχείων και οι νύχια του αντίχειρα αποθηκεύονται τοπικά, και reparse τα σημεία χρησιμοποιούνται για να δώσουν την εμφάνιση μιας κανονικής δομής καταλόγου για να παρέχουν προς τα πίσω τη συμβατότητα. Το OneDrive app ενημερώθηκε για να περιλάβει έναν τοπικό διευθυντή αρχείων. Η χρήση OneDrive στα παράθυρα 8,1 απαιτεί ότι ο απολογισμός παραθύρων ενός χρήστη συνδέεται με έναν απολογισμό της Microsoft ο προηγούμενος πελάτης υπολογιστών γραφείου SkyDrive (που δεν είχε αυτήν την απαίτηση) δεν υποστηρίζεται στα παράθυρα 8,1.

Ένα bing-βασισμένο ενοποιημένο σύστημα αναζήτησης προστέθηκε μπορεί να αναλύσει τις συνήθειες αναζήτησης ενός χρήστη για να επιστρέψει τα αποτελέσματα που χαρακτηρίζουν το σχετικό τοπικό και σε απευθείας σύνδεση περιεχόμενο. Τα συνολικά άρθρα ειδήσεων επιδείξεων «ηρώων» πλήρης-οθόνης, οι καταχωρήσεις Wikipedia, τα πολυμέσα, και άλλο περιεχόμενο αφορούσαν μια ερώτηση αναζήτησης για παράδειγμα, η έρευνα για έναν εκτελεστή μουσικής θα επέστρεφε τις φωτογραφίες του εκτελεστή, μιας βιογραφίας, και των διαθέσιμων τραγουδιών και των λευκωμάτων τους στη μουσική Xbox. Το μήνυμα app από τα παράθυρα 8 έχει αντικατασταθεί από Skype, το οποίο επιτρέπει επίσης στους χρήστες για να δεχτεί τις κλήσεις άμεσα από την οθόνη κλειδαριών. Τα παράθυρα 8,1 επίσης περιλαμβάνουν το Internet Explorer 11, που προσθέτει την υποστήριξη για SPDY και WebGL, και τα επεκταθε'ντα εργαλεία υπεύθυνων για την ανάπτυξη. Η έκδοση μετρό-ύφους ΔΗΛ. 11 επίσης προσθέτουν ετικεττών, η δυνατότητα να ανοιχτεί ένας απεριόριστος αριθμός ετικεττών, και ανάγνωση της ολοκλήρωσης καταλόγων.

Λόγω Facebook συνδέστε τις αλλαγές υπηρεσιών, η υποστήριξη Facebook είναι εκτός λειτουργίας σε όλο συσσωρευμένο apps αποτελεσματικό στις 8 Ιουνίου 2015.

 

 

Microsoft Windows 8,1 χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

Ενδιάμεσο με τον χρήστη και υπολογιστής γραφείου


Η οθόνη έναρξης έλαβε διάφορες αυξήσεις στα παράθυρα 8,1, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτεταμένης άποψης «όλου του Apps» με τους τρόπους είδους (που προσεγγίζονται με τον κρότο ενός νέου κάτω κουμπιού βελών ή πρός τα πάνω), τα μικρά και υπερβολικά μεγάλα μεγέθη για τα κεραμίδια, και χρωμάτισε τα κεραμίδια για τους συντομότερους δρόμους προγράμματος υπολογιστών γραφείου. Οι πρόσθετες επιλογές προσαρμογής προστέθηκαν επίσης, όπως οι επεκταθείσες επιλογές χρώματος, νέα υπόβαθρα (μερικά από τα οποία ενσωματώνουν τα ζωντανεψοντα στοιχεία), και η δυνατότητα για την οθόνη έναρξης να χρησιμοποιηθεί το υπόβαθρο υπολογιστών γραφείου αντ' αυτού. Οι εφαρμογές δεν προστίθενται πλέον στην οθόνη έναρξης εγκαθίσταται αυτόματα όταν, και όλες τις εφαρμογές τώρα έχουν χρωματίσει τα κεραμίδια (τα προγράμματα υπολογιστών γραφείου παρουσιάστηκαν προηγουμένως σε ένα ενιαίο χρώμα). Το app σπάζοντας απότομα σύστημα έχει επεκταθεί επίσης μέχρι τέσσερα apps μπορούν να σπάσουν απότομα επάνω σε μια ενιαία επίδειξη ανάλογα με το μέγεθος οθόνης, apps μπορεί να σπαστεί απότομα για να γεμίσει τη μισή οθόνη, και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επίδειξη σε μια διαμόρφωση πολυ-οργάνων ελέγχου. Το Apps μπορεί επίσης να προωθήσει άλλα apps κατά μια σπασμένη απότομα άποψη στο περιεχόμενο επίδειξης παραδείγματος χάριν, το ταχυδρομείο app μπορεί να ανοίξει μια σύνδεση φωτογραφιών σε έναν θεατή εικόνων που σπάζουν απότομα σε ένα άλλο μισό της οθόνης. Η βελτιωμένη υποστήριξη παρέχεται επίσης από τα apps για τη χρησιμοποίηση των συσκευών σε έναν κάθετο) προσανατολισμό πορτρέτου (. Η οθόνη κλειδαριών προσφέρει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί μια φωτογραφία slideshow ως σκηνικό της, και έναν συντομότερο δρόμο στη κάμερα app με επάνω. Το επί της οθόνης πληκτρολόγιο έχει έναν βελτιωμένο autocomplete μηχανισμό που επιδεικνύει τις πολλαπλάσιες προτάσεις λέξης, και επιτρέπει στους χρήστες για να επιλέξει από τις με την ολίσθηση στο πλήκτρο διαστήματος. Το λεξικό autocomplete επίσης αυτόματα ενημερώνεται χρησιμοποιώντας τα στοιχεία από Bing, που επιτρέπουν σε τα για να αναγνωρίσει και να προτείνει τις λέξεις σχετικά με τις σύγχρονα τάσεις και τα γεγονότα. Ομοίως στο τηλέφωνο παραθύρων, ορισμένα apps επιδεικνύουν τώρα έναν στενό φραγμό με τρία σημεία σε το για να δείξουν την παρουσία υπερεμφανιζόμενων επιλογών προσιτών με, τον κρότο στα σημεία, ή τον σωστός-κρότο.

Microsoft Windows 8,1 πλεονέκτημα

Λειτουργία υλικού
Τα παράθυρα 8,1 προσθέτουν την υποστήριξη για την τρισδιάστατη εκτύπωση, ζευγαρώνοντας με τους εκτυπωτές χρησιμοποιώντας τις ετικέττες NFC, WI-Fi άμεση, μέσα Miracast που ρέει, που δένει, και NVMe. Σε απάντηση στην αυξανόμενη πυκνότητα εικονοκυττάρου στις επιδείξεις, τα παράθυρα 8,1 μπορούν να ξελεπιάσουν τα στοιχεία κειμένων και GUI μέχρι 200% (ενώ τα παράθυρα 8 υποστήριξαν μόνο 150%) και να θέσουν τις τοποθετήσεις ξελεπιάσματος ανεξάρτητα σε κάθε επίδειξη στις διαμορφώσεις πολυ-οργάνων ελέγχου.

 

 

 

Απαιτήσεις συστημάτων για τα παράθυρα 8,1 υπέρ
Επεξεργαστής 1 gigahertz το (GHz) ή γρηγορότερος με την υποστήριξη για PAE, NX, και SSE2
RAM 1 gigabyte το (GB) (τριανταδυάμπιτο) ή 2 ΜΒ (εξηντατετράμπιτα)
Διάστημα σκληρών δίσκων 16 ΜΒ (τριανταδυάμπιτο) ή 20 ΜΒ (εξηντατετράμπιτα)
Κάρτα γραφικών Microsoft DirectX 9 συσκευή γραφικής παράστασης με τον οδηγό WDDM
 

 

Πολυ γλώσσα Microsoft Windows 8,1 βασικός cOem κώδικα αδειών για τον υπολογιστή

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager