products

Το αγγλικό Microsoft Windows 10 υπέρ λιανικό πλαίσιο 2 ΜΒ κωδικός αριθμός 03307 1 Ghz RAM εξηντατετράμπιτος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Ηνωμένες Πολιτείες
Μάρκα: Microsoft
Πιστοποίηση: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Microsoft Windows 10 υπέρ
Ποσότητα παραγγελίας min: 10 τεμ
Τιμή: Negotiable
Χρόνος παράδοσης: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Western Union, MoneyGram, PayPal
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα Προϊόντος: Κωδικός αριθμός 03307 Microsoft Windows 10 υπέρ Γλώσσα: πολυ γλώσσα
Τύπος: Λειτουργικό σύστημα Προϊόντα Κατάσταση: Χρηματιστήριο
OS: Windows10 σπίτι, Win10 υπέρ Εφαρμόσιμος: Υπολογιστής γραφείου, PC ταμπλετών, lap-top
Σκληρό διάστημα Drive: Περισσότερο από 32 ΜΒ RAM: 1 ΜΒ για τριανταδυάμπιτο, 2 ΜΒ για εξηντατετράμπιτο
Υψηλό φως:

license key code

,

pc system software


Περιγραφή προϊόντων

Windwos 10 υπέρ περιγραφή προϊόντων

 

-- Windwos 10 υπέρ λιανική πλήρης συσκευασία Χ 1 κιβωτίων

 

 

Οι νέες απελευθερώσεις των παραθύρων 10, αποκαλούμενες αναπροσαρμογές χαρακτηριστικών γνωρισμάτων, απελευθερώνονται δύο φορές το χρόνο ως ελεύθερη αναπροσαρμογή για τα υπάρχοντα παράθυρα 10 χρήστες. Κάθε αναπροσαρμογή χαρακτηριστικών γνωρισμάτων περιέχει τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα και άλλες αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα. Ο ρυθμός στον οποίο ένα σύστημα λαμβάνει τις αναπροσαρμογές χαρακτηριστικών γνωρισμάτων εξαρτάται από τον κλάδο απελευθέρωσης από τον οποίο το σύστημα μεταφορτώνει τις αναπροσαρμογές του. Τα παράθυρα 10 υπέρ, η επιχείρηση και η εκπαίδευση μπορούν προαιρετικά να χρησιμοποιήσουν έναν κλάδο που λαμβάνει τις αναπροσαρμογές σε έναν πιό αργό ρυθμό. Αυτοί οι τρόποι μπορούν να ρυθμιστούν μέσω των τοποθετήσεων συστημάτων, υπηρεσίες το (WSUS), αναπροσαρμογή αναπροσαρμογών κεντρικών υπολογιστών παραθύρων παραθύρων για την επιχείρηση, πολιτική ομάδας ή μέσω των κινητών συστημάτων διαχείρισης συσκευών όπως η Microsoft Intune.

Windwos 10 υπέρ προδιαγραφή προϊόντων

 

α). Τα παράθυρα 10 υπέρ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιουσδήποτε υπολογιστές και lap-top εφ' όσον αυτές οι συσκευές είναι ικανές για να εγκαταστήσουν και να τρέξουν.

 

β). Το κλειδί μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε:

 

1. DIY/unbranded lap-top και υπολογιστής

 

2. Νέο lap-top & υπολογιστής χωρίς σύστημα λειτουργίας ή lap-top & υπολογιστής με το νέο σκληρό δίσκο (που δεν έχει κανένα σύστημα λειτουργίας)

 

3. Αφαιρέστε τη προηγούμενη έκδοση

 

4. Και τριανταδυάμπιτο και εξηντατετράμπιτο σύστημα

 

δ). Το κλειδί ισχύει για τις πολυ γλώσσες: Αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, κ.λπ.

 

 

Windwos 10 υπέρ εφαρμογή προϊόντων

Μέλος παραθύρων


Το μέλος παραθύρων είναι ένα βήτα εξεταστικό πρόγραμμα που επιτρέπει ότι η πρόσβαση στην προ-απελευθέρωση χτίζει των παραθύρων 10 έχει ως σκοπό να επιτρέψει στους χρήστες δύναμης, υπεύθυνοι για την ανάπτυξη, και οι προμηθευτές για να εξετάσουν και να παρέχουν ανατροφοδοτούν στις μελλοντικές αναπροσαρμογές χαρακτηριστικών γνωρισμάτων στα παράθυρα 10 καθώς αναπτύσσονται. Το? μέλος το ίδιο παραθύρων αποτελείται από τρία «δαχτυλίδια», «γρήγορα» (που λαμβάνει τις νέες κατασκευές καθώς απελευθερώνονται), «αργός» (που λαμβάνει τα νέα στηρίζομαι σε μια καθυστέρηση αφότου επεκτείνεται στους γρήγορους χρήστες δαχτυλιδιών), και τη «πρόβλεψη απελευθέρωσης»

Windwos 10 υπέρ χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων

 

Σχεδιασμένος συγκεκριμένα για τη χρήση στο μικρό ίχνος, τις χαμηλού κόστους συσκευές και τα σενάρια IoT. Είναι μια έκδοση ξανασημαδεμένων των προηγούμενων ενσωματωμένων λειτουργικών συστημάτων της Microsoft, παράθυρα που ενσωματώνονται. Τρεις εκδόσεις αναγγέλλονται ήδη: Πυρήνας IoT, επιχείρηση IoT, και κινητή επιχείρηση IoT.

 

Τα παράθυρα 10 ομάδα είναι μια συσκευή-συγκεκριμένη έκδοση των παραθύρων 10 που φορτώνονται επάνω στην πλήμνη επιφάνειας.

 

Τα παράθυρα 10 κινητή επιχείρηση παρέχουν σε όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα στα παράθυρα 10 κινητά, τα πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για να βοηθήσουν τις βασισμένες στην TP οργανώσεις, κατά κάποιο τρόπο παρόμοιες με τα παράθυρα 10 επιχείρηση, αλλά βελτιστοποιημένος για τις κινητές συσκευές.

Windwos 10 υπέρ πλεονέκτημα προϊόντων

Οι εκδόσεις βασικών γραμμών είναι οι μόνες εκδόσεις διαθέσιμες ως αυτόνομες αγορές στις λιανικές εξόδους.

 

Σπίτι
Τα παράθυρα 10 σπίτι σχεδιάζονται για τη χρήση στα PC, ταμπλέτες και 2 PC -1. Περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που κατευθύνονται στους καταναλωτές.

 

Υπέρ
Τα παράθυρα 10 υπέρ περιλαμβάνουν όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των παραθύρων 10 σπίτι, με τις πρόσθετες ικανότητες που είναι προσανατολισμένες προς τα prosumers ή τα επιχειρησιακά περιβάλλοντα, όπως ο ενεργός κατάλογος, ο μακρινός υπολογιστής γραφείου, BitLocker, το υπερβολικός-β, και η φρουρά συσκευών του Windows Defender.

 

Υπέρ για τους τερματικούς σταθμούς
Τα παράθυρα 10 υπέρ για τους τερματικούς σταθμούς σχεδιάζονται για το υλικό υψηλών σημείων για τους εντατικούς στόχους υπολογισμού και υποστηρίζουν τη Intel Xeon, AMD Opteron και οι πιό πρώην επεξεργαστές AMD Epyc μέχρι τέσσερις ΚΜΕ RAM φυματίωσης μέχρι 6 το σύστημα αρχείων ReFS Αμετάβλητη διπλή ευθύγραμμη ενότητα μνήμης (NVDIMM) και μακρινή πρόσβαση άμεσης μνήμης το (RDMA)

 

Το Windwos 10 υπέρ προϊόντων λιανικό προϊόν Pakcage κιβωτίων πλήρες περιέχει αυτό το ακόλουθο περιεχόμενο:

 

-- Windwos 10 υπέρ λιανικό κιβώτιο πλήρες Pakcage Χ 1 προϊόντων

 

α). Το κλειδί είναι ολοκαίνουργιο και δεν έχει ενεργοποιηθεί ΠΟΤΕ σε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε εγκαταστάσεις

 

β). Το γνήσιο και μη καταγεγραμμένο κλειδί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιεσδήποτε εγκαταστάσεις εφ' όσον είναι ικανές για να εγκαταστήσουν και να τρέξουν

 

γ). Το κλειδί ισχύει για τις πολυ γλώσσες: Αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, κ.λπ.

 

 

Απαιτήσεις συστημάτων για τα παράθυρα 10 υπέρ
Επεξεργαστής Εξηντατετράμπιτος επεξεργαστής 1,4 Ghz
RAM 512 ΜΒ
Διάστημα σκληρών δίσκων 32 ΜΒ
Συσκευές Έξοχο VGA (1024 X 768) ή υψηλός-ψήφισμα (προαιρετικό)

 

 

 

Το αγγλικό Microsoft Windows 10 υπέρ λιανικό πλαίσιο 2 ΜΒ κωδικός αριθμός 03307 1 Ghz RAM εξηντατετράμπιτος

Στοιχεία επικοινωνίας
Sales Manager